Helgens mat favoritter

Dagens viktigste måltid for mange er frokost, dette gjelder også meg. Jeg er ikke så flink til å fikse meg frokost før bussen går 07.00 om morningen, men i helgene blir det ofte diggere frokost! Dette noen eksempler på hva jeg pleier å spise til frokost når jeg har tid i hverdagene, og i helgene:

Grove brødskiver med Philadelphia naturell og solbærsyltetøy er en favoritt på min frokosttallerken. Med dette et glass eplejuice og et eple oppskåret i båter.

Grove brødskiver mot hverandre med ost, skinke og litt krydder. Toastes til osten er smeltet og brødet har fått en god skorpe! Dette er noe jeg ofte spiser til lunch i helgene! :)

På fredag og lørdagskvelden er det ikke sjeldent jeg lager min favorittpizza til middag. En grov bunn, tomatpurè, kyllingkjøttdeig, pinjekjerner, spinat og ost. Dette er en favoritt i helgene! :) Sunn, lekker og god!

Blomkålsuppe er en stor favoritt! Om middagen skal være lettvint, er dette en kjent rett på menyen en søndags ettermiddag hjemme hos oss! Enkelt, godt og mettende!

Kaffe en en viktig del av dagen min, spesiellt til frokost! Dette gjør at jeg våkner mer og er raskere klar for dagen!

Hva pleier du å spise i helgene/hverdags? :)

 

- Sara Mathilde

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara Mathilde

Sara Mathilde

17, Tvedestrand

Hei og velkommen til bloggen min! :) Jeg er ei jente fra Tvedestrand på 16 år som elsker å ta bilder, shoppe, synge, spille gitar og henge med venner på fritiden min. Jeg går på medier og kommunikasjon vg2 på Sam Eyde vgs i Arendal. Her på bloggen finner du alt mulig rart! ENJOY :D

Kategorier

Arkiv

hits