Endelig er høsten kommet!

Høsten er min favoritt årstid! Store strikkegensere, regnjakker, store deilige skjerf, koselige dager inne og de fine fargene! Jeg er et høstmenneske! Jeg er født på høsten og elsker årstiden fordi da kan man kle seg med litt store, deilige og varme klær uten og pakke seg fullstendig inn som man gjør når vinteren kommer. Nå er det tid for koselige regndager med oftere innlegg på bloggen, høstnytt i butikkene, og kanskje det plutselig dukker opp en videoblogg!! For de av dere som kjeder dere inne fremover kan dere ta en titt innom bloggen min. Her vil dere finne mye å lese på og kanskje noen tips til dekor, fashion og skjønnhet :)

En av grunnene til at jeg ikke har blogget på lenge er fordi jeg har hatt mye å gjøre, og ikke tatt meg tid til bloggen noe jeg virkelig skal ta meg tid til nå fremover. Legg gjerne igjen en kommentar med hva du ønsker å lese om her eller noen tips til videoblogg :)

                                  

                                        

Hva liker du best med høsten?

- Sara Mathilde

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara Mathilde

Sara Mathilde

17, Tvedestrand

Hei og velkommen til bloggen min! :) Jeg er ei jente fra Tvedestrand på 16 år som elsker å ta bilder, shoppe, synge, spille gitar og henge med venner på fritiden min. Jeg går på medier og kommunikasjon vg2 på Sam Eyde vgs i Arendal. Her på bloggen finner du alt mulig rart! ENJOY :D

Kategorier

Arkiv

hits