Noen ting blir og andre ting forsvinner...

Livet har mange gleder, mange nedturer men alt i alt er livet av og til bare et kaos av følelser. Man tenker alt for mye på hvem som er hvem og hvem som er hva! Kan man ikke bare være seg selv? Jeg har endret meg mye de siste årene, fra å være en litt stille jente som ikke gjorde noe særlig galt, til å bli en normal ungdom skom finner på en del kødd. Jeg har blitt komfortabel med den jeg har blitt, uansett hva folk sier eller gjør vil jeg alltid være den samme. Man Kan ikke forandre seg etter hva alle andre vil du skal være! Uansett hvor gammel man blir vil man alltid være den samme på innsiden. Om man oppfører seg annerledes med forskjellige venner er det helt naturlig, men når noen sier de elsker deg og i det ene øyeblikket er du en usynlig ting som de driter i er det å gå over grensen. Folk forandrer seg jo selvfølgelig, mne uansett vil enkelte personer alltid ha en spesiell plass i hjertet og livet ditt. Jeg kan jo selv innrømme at jeg tenker mye på mennesker som betyr mye for meg! Andre betyr kanskje mer for meg enn jeg betyr for dem, men uansett skal ikke det stoppe deg fra å tenke sånn du tenker! Tankene dine er dine, og ingen skal forandre dem mot din vilje. 

Kanskje noen du hadde et godt forhold til før, mister du kontaktejn med og det eneste du får vite er hva han eller henne gjorde da og da. Om du ikke opplevde den personen sånn skal du ikke tro på det! Ikke tro på alt du hører, mye endrer seg fra sånn det egentlig var, til en helt annen sak fordi alle legger litt ekstra matriale til i historien, og til slutt blir historien helt omskreven. Litt sånn som hviskeleken. Tenk på hva slags dritt du slenger på en historie! Folk har følelser, og selv om dere kanskje ikke er venner lenger har dere minner sammen og de blir for alltid! 

Hva tenker du om sånne situasjoner? 

- Sara Mathilde <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara Mathilde

Sara Mathilde

17, Tvedestrand

Hei og velkommen til bloggen min! :) Jeg er ei jente fra Tvedestrand på 16 år som elsker å ta bilder, shoppe, synge, spille gitar og henge med venner på fritiden min. Jeg går på medier og kommunikasjon vg2 på Sam Eyde vgs i Arendal. Her på bloggen finner du alt mulig rart! ENJOY :D

Kategorier

Arkiv

hits