Helt sykt at noen kan mene det!!

Jeg ble helt satt ut da jeg leste bloggen til denne stakkars jenta som har vært med på top model der Chruster Falck sier at anoreksia er ikke en sykisk lidelse, men en sunn form for slanking. Har dere noen gang hørt noe så sykt? Stakkars Vigdis (19 år fra Oslo) som lider av denne sykdommen og får høre at hun må bli tynnere... Christer Falck sa "Alle jenter burde ha anoreksia", det er helt sykt å si noe sånt! Folk mister selvtillitten sin, verdigheten, stoldtheten sin og noen mister til og med livsgleden om de ikke klarer å leve opp til det målet de har. Alle er misfornøyd med noe ved seg selv, m,en uansett om man har litt flesk eller noen ekstra kilo på kroppen skal man ikke føle seg tvunget til å få spiseforstyrrelser. Folk dør av den sykdommen og andre blir skadet for livet fordi de tror hele tiden at de er feite selv om de er så tynne at man kan se alt på innsiden av hunden dems. 

Dette er det sykeste jeg har lest og de bildene Vigdis la ut på bloggen sin og det innlegge hun skrev fikk meg til å tenke på alle de stakkars folka der ute, mesteparten jentene som bekymrer seg for utseenet sitt hver eneste dag med sminke, hår og klær og nå skal man liksom være farlig tynn også? Er dette liksom den nye trenden at folk skal la vær og spise sånn at de kan tilfredstille en manns krav til hvordan enns egen skropp skal være? Dette gjør meg kvalm, og får meg til å føle mye ubehag med meg selv! De som har denne lidelsen kan ikke noe for det, men i den lille setningen han sa om at "anoreksia er enn sunn form for slanking" er helt feil! Folk dør av sult, mister livsgleden fordi de aldri klarer å bli sånn som de vil og nå oppfordrer han alle jenter som vil få noe ut av seg selv til å utvikle spiseforstyrrelser.... Han er en mann med mye ubehagelige kommentarer inni seg. 

Broren min er en nær venn av Christer personlig og jeg har vært hjemme hos han en gang for ca to år siden. Jeg lurer på hvis han synes at Vigdis burde passe på hva hun spiser hva tenkte han om meg da jeg kom gåendes inn i huset hans? Han er ikke en av de tynneste selv, så da kan han ikke si noe sånnt... Herregud jeg vet nestesn ikke hvordan jeg skal formulere meg ordrett, men dette er i alle fall helt sykt! Han burde skamme seg, se på disse bildene de er jo helt forferdige og man ser at hun sliter....

Du kan finne innlegget hennes og bildene på : http://stopscreaming.blogg.no/1355585403_har_jeg_fine_nok_ribb.html

Hva mener du om dette??

- Sara Mathilde <3

Én kommentar

Vivian

23.12.2013 kl.22:34

Kjenner Vigdis, og har kjent henne i snart fem år.. Du har nok misforstått saken litt. Hun har aldri vært med i top model, og christer falck har heller aldri sagt noe direkte til eller om henne. Mye av det han sa i intervjuet var også ironisk og han har unnskyldt til vigdis i ettertid. Men som sagt, hun har aldri vært med i noe program eller fått noen kommentarer fra christer falck, bortsett fra forklaring på kommentarene han hadde gitt om mat til se og hør.

Vigdis har spiseforstyrrelser, og følte de tingene han sa i intervjuet var utrolig teite ting og si, derfor lagde hun det innlegget, rettet til kommentarene hans. Følte bare for å rette litt opp i ting. :)

Skriv en ny kommentar

Sara Mathilde

Sara Mathilde

17, Tvedestrand

Hei og velkommen til bloggen min! :) Jeg er ei jente fra Tvedestrand på 16 år som elsker å ta bilder, shoppe, synge, spille gitar og henge med venner på fritiden min. Jeg går på medier og kommunikasjon vg2 på Sam Eyde vgs i Arendal. Her på bloggen finner du alt mulig rart! ENJOY :D

Kategorier

Arkiv

hits