#Tvedestrands sos

Jeg har kjøpt en del merkeklær i det siste og blir derfor kalt Tvedestrands sos av vennen mine. Mange har sendt meg meldinger på facebook om jeg kan blogge om klærne mine, så nå er vi i gang! 

Sent i høst kjølpte jeg meg en mørkeblå Svea-jakke, den kostet 4500 kr, litt dyrt men den er verdt det! Den er varm, pelsen er sååååå myk og deilig og jakka er akkurat passe lengde til at man ikke fryser nedover låra. Jeg har forelsket meg helt i denne jakka, og den er veldig inn i år! Veldig mange på skolen som har denne jakka, og den finnes i svart, blå, burgunder, grønn, grå-melert og sikkert flere farger, men det er de jeg har sett! Annbefales på det sterkeste!!

Skjerfet er fra Cubus og er i mørk burgunder. (179 kr)

(Sveajakke fra Corner)

For ca to uker siden så jeg på en blå vaffel jakke fra Ralph Loreen, men den kostet nesten 4000 kr og det ble litt mye siden jeg fikk Svea jakke for ikke så lenge siden og fordi det nærmer seg jul. SÅ tok meg en tur inn på Kappahl og kjøpte en i grønn i streden for til en mye bedre pris! Jeg er super fornøyd med den og den er veldig fin i fasongen pga den er sydd inn i livet. 

SKjerfet er i lys grå og er fra Cubus, veldig fint og deilig å gå med! Passer til alt. 

(Vaffeljakke fra Kappahl 700kr)

Sko fra Ralph Loreen, i sort skinn (1300kr. kjøpte dem på salg)

Veske/PC-bag i brunt skinn (1150 kr.)

Hva synes du om mine beste innkjøp? :)

- Sara Mathilde <3

 

4 kommentarer

Anne-Marthe Fredriksen

30.11.2013 kl.18:54

Svea jakken var dødsfin :)

Sara Mathilde

30.11.2013 kl.19:13

Anne: Tusen takk <3

.

23.12.2013 kl.22:36

Mener du Ralph Lauren, forresten?

Sara Mathilde

23.12.2013 kl.23:55

.: ja :))

Skriv en ny kommentar

Sara Mathilde

Sara Mathilde

17, Tvedestrand

Hei og velkommen til bloggen min! :) Jeg er ei jente fra Tvedestrand på 16 år som elsker å ta bilder, shoppe, synge, spille gitar og henge med venner på fritiden min. Jeg går på medier og kommunikasjon vg2 på Sam Eyde vgs i Arendal. Her på bloggen finner du alt mulig rart! ENJOY :D

Kategorier

Arkiv

hits