Glemt bloggen helt...

Det begynner å bli noen mnd siden sist gang jeg postet noe på denne bloggen! Jeg kan jo innrømme at jeg har savnet det litt, men har nesten ikke hatt tid til å savne det! Så sinnsykt mye opplegg i ukedagene. Først er det skole, så er det rett hjem å spise og gjøre lekser så er det rett på trening med Madelen. Vidregående er ikke så chill som jeg trodde det skulle bli! Med prosjekter som varer i ukesvis og prøver som strømmer på, spessielt i matte...Begynner å bli dritt lei av den lange bussturen hver eneste dag frem og til skolen! Men selvfølgelig er det mye positivt med å gå på Vidregående, ikke minst Sam Eyde som er den skolen jeg går på. Den var ny i fjor høst og har cafe, kaffe-bar, kantine, restaurant, skjønnhetssalong og frisørsalong! Lærerene er utrolig flinke og velutdannet og miljøet er heller ikke så verst! Jeg kjennte jo ingen av de jeg kom i klasse med, så jeg fikk den nye starten jeg lenge har ventet på! Kjempe fornøyd med klasse-kameratene mine og de fleste av faglærerene vi har. 

Jeg vurderer å lage en ny blogg hvor jeg kan legge ut bildene mine og skrive om meg selv, og bruke det som en slags dagbok! Skrive om det som faller meg inn, men samtidig bruke denne bloggen som en slags rosablogg...har ikke bestemt meg helt enda, men hva tenker dere om det? Skal jeg lage en ny blogg eller smekke inn alt her? Gi meg en liten tilbakemeld :)

 

-Sara Mathilde <3

Én kommentar

Marta

18.11.2013 kl.13:35

Skrive alt på denne! :) <3

Skriv en ny kommentar

Sara Mathilde

Sara Mathilde

17, Tvedestrand

Hei og velkommen til bloggen min! :) Jeg er ei jente fra Tvedestrand på 16 år som elsker å ta bilder, shoppe, synge, spille gitar og henge med venner på fritiden min. Jeg går på medier og kommunikasjon vg2 på Sam Eyde vgs i Arendal. Her på bloggen finner du alt mulig rart! ENJOY :D

Kategorier

Arkiv

hits