Svar på spørsmålsrunden....

Hei dere, sorry for at det har tatt så lang tid med svar på spørsmålene dere har sendt inn, men jeg har hatt masse å gjøre og har rett og slett glemt hele spørsmålsrunden! Men nå har jeg endelig svart så håper jeg dere får svar på alt dere lurer på :D ENJOY !!!

 

1. Hva ser du etter i en gutt? (Utseende og personlighet)

Jeg har egentlig ikke noen spesielle krav for utseende, det er bare et pluss på toppen av personligheten! Om jeg skal ha en kjæreste må vi ha felles interesser og samme humor. Jeg er en person som ler veldig masse og kan derfor ikke være i et serriøst forhold om det ikke er masse latter inni bildet! jeg ønsker meg en gutt som jeg kan ha det kosleig med og ligge i armekroken til, uten at han bare tenker på perverse ting. Jeg ønsker å ha et forhold med en gutt der vi ikke bare er et sånnt klissete kjærestepar, men også kompiser liksom! Jeg kan gjerne game, spille fotball og andre ting som gutter holder på med, fordi jeg er en gutte jente, som også liker å pynte seg! :)

 

2. Hva heter de kjekkeste guttene du vet om? (Kjendiser og vanlige personer)

Hehehe, jeg regnet med at dette spørsmålet kom, siden jeg veldig ofte synes gutter er fine! Jeg liker både sosser og swaggy gutter men aller mest dem som er selvsikre og ikke sånn solariumsbrune sminkedokker! Det blir for femi for meg. Men jeg har jo lenge hatt en kjendiscrush på Taylor Lautner. Han er så perfekt! Han har brune øyer, brunt hår og ikke sånn bleik liksom! Noe jeg ELSKER ved gutter! Han er min drømmegutt <3 Men sånne normale klassekamerater og andre så vet jeg ikke!

 
3. Har du vært forelsket i noen, eller er du det nå? 

Ja, det har jeg! Jeg har hatt flere små forelskelser, men bare to jeg virkelig har vært forelsket i! 

 

4. Hvilke land ønsker du å reise til, og hvilke land har du vært i?

Jeg har vært i Danmark, Sverige og Spania. Den reisen jeg savner mest er nok reisen jeg og mamma var på for to år siden til Spania. Mammas jobb har leilighet der så vi bodde der i 10 dager, og det var så fint der! Så dit reiser jeg GJERNE igjen!!! Jeg har alltid hatt en ferie til Hellas som min drømmereise, så det er noe jeg hadde likt veldig godt! Elsker å være i varme strøk. Bli brun, kjøpe fine sommerklær, bade g bare kose meg i varmen! 

Her er et bilde av leilighet-komplekset vi bodde i. Leiligheten vi bodde i er den nederste helt til høyre. Ganske stor, fin og moderne leilighets-kompleks med basseng noen få meter fra verandaen og restaurant rett ved.

 

5. Hvilke tre ting vil du gjøre før du dør?

Hmmmm, har egentlig ikke tenkt så masse på det. Jeg lever jo i en liten by på sørlandet, så hadde vært kult å flytte til en større by med nye mennesker og bare starte på nytt! Hoppe i fallskjerm er en ting som jeg alltid har synes har hørt spennedes ut, så det hadde vært gøy! Og den siste tingen er å få møte Tone Damli Aaberge! Huner mitt forbilde, hvem skulle ikke ønske de så sånn ut da? Hun har en kjempa vakker stemme og hun er ekstremt nydelig! 

Jeg elsker klesstilen hennes!! OMG, hun er så nydelig!

 

6. Har du vært forelsket/interessert i en gutt før? hvor mange? Hvor kom de fra? Hvordan møtte du dem? Hva fikk deg til å bli interessert i dem? 

Dette var et veldig langt spørsmål med masse punkter! Jeg har kun vært forelsket to ganger, men har hatt mange useriøse forhold opp igjennom, sånn typisk barenskole opplegg! Jeg var ei sånn jente som ville være sammen med alle og likte alle! Godtroende kaller man det :P Han ene jeg har vært foresket i var jeg sammen med i flere mnd og han har jeg kjennt helt siden jeg var 10 år gammel. Han har sommerhus her i Tvedestrand og var her i mange helger, ferier osv... Så det var sånn jeg ble kjennt med han, men vi fannt ut at vi var mer venner. Jeg kan jo ærlig innrømme at det forholdet vi hadde var det beste jeg har hatt! Fordi vi var gode venner og kjærester og jeg kunne liksom være meg selv 100% med han siden jeg har kjennt han så lenge. Men etter vi slo opp har liksom ikek vennskapet vært det samme som det var før, og det synes jeg er utrolig trist! men nå har han og familien flyttet til utlandet så ser han ikke så ofte lenger, men kanskej i sommer? :) Han andre jeg har vært forelsket i har jeg kjennt hele livet, jeg var mest med lillebroren hans da vi var små, og vi var bestevenner, men så ble jeg kjent med broren og fallt for han TOTALT! Men det kjipe er at jeg fikk mer følelser for han enn det han gjorde for meg så... Men vi er fortsatt gode venner selv om det er litt klein når vi møtes ute og sånnt! ^^ 

 

7. Har du fått hjertet ditt knust? 

Ja, det har jeg! Mange ganger... Ikke bare med gutter og kjærlighet men også mistet mange gode venener opp i gjennom og jeg hater å krangle med folk. det er noe jeg virkelig misliker og ikke er noe god på! Men om dette skjer er det bare å bygge en bor, bruk tiden du trenger og gå videre ;)


8. Begynner du på videregående neste år? I så fall, hvilken linje har du søkt?

Ja det gjør jeg. Jeg har søkt tre forskjellige skoler men håper på Sam-eyde på media og kommunikasjon!

1. media & kommunikasjon

2. design & håndtverk

3. helse & oppvekst

 

9. Jeg har blogget med denne bloggen i nesten 7 mnd, så tiden går fort. 

 

10. Jeg leser topplistas blogger (hele Norge) og min bestevenninnes blogg www.madelenwinther.blogg.no <3

 

11. Hva skal du i sommer?

Jeg skal bare kose meg masse med is, venner og gøyale aktiviteter :) Og satser seff på supert vær sånn at jeg kan bli brun :)
 

12. Hva liker du best på rommet ditt? 

Det jeg liker best er jo den lille koselige sengehula mi som er fyllt med masse puter, dyner, en dobbeltseng, tv og masse stearinlys! Nå er jo rommet mitt nesten ferdig opppusset, mangler bare en sminkepult og et nytt klesskap så er alt i boks! Så her er et bilde av den delen av rommet som er mest ferdig da og den fine bingen min.

 

 

13. Hva synes du om vegårsheiinger?

Heeh, de er jo akkurat som oss andre folk! Jeg har ikke noe i mot dem, og har et par venner derifra og de e kjempekule! Men må jo ærlig innrømme at jeg blir ganske flau på tinestafetten når jeg må løpe mot de spreke, kjappeste og flinkeste løperne som seff er fra Vegårshei. 

 

14. Noe du ser frem til?

SOMMERFERIE!!! Det er noe jeg gleder meg kjempemasse til! Masse sol, bårliv og koselige kvelder på skjæra i telt. 

 

15. Favoritt tv-serie?

Min absolutt favoritt tv-serie er Vampire Diaries! Jeg har akkurat begynnt å se på det, men er totalt hekta assa! Og de to Salvatore brødrene er så kjekke at jeg nesten dauer!!

 

 

16. Hva synes du om meg? (Madelen Winther) 

Madelen du er verdens beste venn og jeg kan ikke beskrive med ord hvor mye jeg elsker deg! Vi er like på så mange måter, samme interesser, musikksmak, klesstilen, gutter, begge spiller gitar og synger. Madelen du er ei utrolig vakker jente som jeg er kjempe stoldt av å ha som MIN bestevenn <3 INGENTING kan skille oss, og vi skal holde sammen uansett hva som oppstår i livene våre. eg vil ALLTID være her for deg og du kan snakke emd meg om alt! Og det samme gjelder det for meg, du stiller alltdi opp og får meg alltid til å le <3 Jeg setter stor pris på vårt vennskap vennen. 

 

17. Hvem stoler du 100% på?

Jeg har bare tre stykker jeg stoler på og det er Madelen, Benedikte og Mamma <3 :)

 

18. Hva liker du best ved deg selv?

At jeg har masse selvironi, så jeg er liksom ikke redd for å legge ut stygge bilder her på bloggen, men samtidig blir jeg veldig fort flau :P  Okey, det ga ikke noe mening! På personligheten min er det vel at jeg ikke er redd for å være meg selv eller liksom drite meg ut fordi jeg er VELDIG rar, men det er sånn jeg er! På utssenet er det vel øyefargen min, men jeg er ganske stoldt av meg selv da siden jeg har gått ned masse kilo på kort tid ved bare å spise sundt og trene, så nå har jeg nesten nårr målet :)

 

19. Kjenner du Perninne Hauglig?

Njaaaa, jeg vet jo hvem det er og hun er ei kjempesøt jente! tror hun er den peneste 12 åringen jeg har sett! Nå naturlig og vakker, det lange håret! Jeg misunner henne assa. 

 

20. Hvem er din bestevenn?

Jeg har to bestevenner og det er Benedikte og Madelen, men siden Benedikte ikke bor her så blir det nok Madelen! Vi er med hvernadre hver dag og har masse til felles, og det mener jeg er viktig!

 

21. Kan du lege ut et bilde av deg med din naturlige hårfarge og uten sminke? 

Ja, skal lage et innlegg om det seinere :) 

 

22. Hvordan reagerte du da pappaen din døde? (kondolerer)

Hm.... får tårer i øynene  bare av å tenke på den dagen. Jeg fikk sjokk og gråt i flere uker! Men jeg beit sammen tenna og dro på Danmarks-tur med klassen bare 7 dager etter han døde. Det har enda ikke gått opp for meg at han er borte for alltid! Det er snart 3 år siden nå :( 

 

23. Kan du lage en må gjøre video?

Jaaaaaa, men kom med forslag til hva jeg/vi skal gjøre i den videoen! :)

 

Bare slenger inn et nydelig bilde av på slutten ^^

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, så om det er noe mer dere lurer på så bare spør i vei :) 

- Sara Mathilde <3
 

 

 

 

6 kommentarer

madelen winther

24.04.2013 kl.17:16

bra svart jentamiii <3 :*

Sara Mathilde

25.04.2013 kl.21:30

madelen winther: Takk søta <3

Lise Lotte

26.04.2013 kl.08:42

Takk for fine svar! :)

Sara Mathilde

27.04.2013 kl.11:27

Lise Lotte: :)

Mari

30.04.2013 kl.21:09

Fine svar! Hvor mye har du gått ned i vekt, og hva er målet? Bilder? Er veldig inspirerende med folk som når sine mål :-)

Sara Mathilde

30.04.2013 kl.22:55

Mari: Takk, har gått ned en del, kommer innlegg :D<3

Skriv en ny kommentar

Sara Mathilde

Sara Mathilde

17, Tvedestrand

Hei og velkommen til bloggen min! :) Jeg er ei jente fra Tvedestrand på 16 år som elsker å ta bilder, shoppe, synge, spille gitar og henge med venner på fritiden min. Jeg går på medier og kommunikasjon vg2 på Sam Eyde vgs i Arendal. Her på bloggen finner du alt mulig rart! ENJOY :D

Kategorier

Arkiv

hits