Sminkemappa mi...

Dere har spurt etter et innlegg eller videoblogg om hva jeg har i sminkemappa mi, så her kommer det i form av et innlegg. Alle produktene har jeg kjøpt, de er ikke sponset, og meningene og beskrivelsene er mine :) 

 

M.I.N  S.Ø.T.E.  S.M.I.N.K.E.M.A.P.P.E.


Sminkemappa mi er fra PRINCESS og den er i lynglilla med hvite roser på. Jeg synes den er kjempefin og den er sånn perfekt størrelse på :) Jeg har den også i toalettmappe. 

 

B.A.S.I.C.   H.U.D.S.M.I.N.K.E.


Mineralpudderet er fra ELIZABETH ARDEN, det er et løst mineralpudder som dekker bra, jevner ut og lager et nydelig resultat. Pudderkosten er fra Ecotools og den er kjempemyr og bra, jeg er veldig fornøyd. Naturbørstene er jo veldig gode i seg selv!

Foundationèn er fra LAROCHE-POSAY, det er en mineral foundation fra Apotek1 sin sminkeserie. Jeg har bare brukt den to ganger og den er allerede en favoritt. Foundationkosten er fra UBU og den har jeg hatt i et år og den er fortsatt like bra! 

Concealeren min er fra MAKEUP STORE, og det er den beste consealeren jeg noe gang har hatt! Den dekker perfekt og jevner seg ut til hudtonen din, og ikke minst den holder hele dagen! Til og med på trening. Concealerkosten min er fra I.D. og den er jeg også veldig fornøud med! Den er veldig lett å bruke og jevner ut produktet veldig bra!

Blushen min er fra Mary kay og den er en veldig naturlig blush. Det er en mørk og en lys rosafarge som baldes og jevnes ut i ansiktet. Børsten er fra MAKEUP MEKKA og den er jeg utrolig fornøyd med! Den er myk og påfører produktet veldig fint! 

Highlighteren min er fra GINA TRICOT sin sminkeserie "beauty face", og jeg er veldig fornøyd med den! Den gir en fantastisk glød i ansiktet sammen med blushen fra MARY KAY. Kosten er fra MAKEUP MEKKA. (Bruker den samme på blush og highlight)

 

Ø.Y.E.B.R.Y.N.Browshadowen min er fra KICKS og den er veldig naturlig og fin å fylle inn i bryna med! Kosten jeg bruker til denne browshadowen er fra ECOTOOLS

Browlineren min er fra Hennez & Mauritz og den blander jeg med browshadowen for å få et finere og mer markert resultat.

Browgelen min er fra ARDELE og den er veldig bra! Den holder bryna på sin plass hele dagen. Nå ser den ganske ekkel ut siden jeg bruker den etter jeg har tatt på fargen, men den er egentlig blank :)

Pinsetten min er fra BOSS og den er veldig bra! 

 

Ø.Y.E.S.K.Y.G.G.E.

Øyeskyggepaletten min er fra HENNEZ & MAURITZ og det er en veldig bra og naturlig bruntonet palett. Man kan lage mange forskjellige looks med denne paletten! 

Øyeskyggekostene mine er fra ECOTOOLS, og blendekosten min er fra MAKEUP MEKKA. Veldig gode koster! 

 

Ø.Y.N.E.

Vippetangen min er fra GINA TRICOT og den er ganske bra! Den er jeg helt middels fornøyd med, bruker den egentlig ikke så ofte ^^

Mascara fra LOREAL PARIS, den er veldig bra og ligger på andreplass på mascara lista mi.

Mascara fra MAXFACTOR, den er den beste mascaraen jeg noen gang har hatt! Den fremhever øyefargen min og klumper seg ikke. 

Eyeliner fra HENNEZ & MAURITZ, den er veldig bra og gjør øynene dine større og mer synlige!

Brow og lash brush fra ECOTOOLS, den e rjeg veldig fornøyd med, den får fort vekk klumper i mascaraen :) 

 

L.E.P.P.E.R.


Leppestift fra MAXFACTOR, den er en kald rosafarge som gir sminkelooken en perfect finish! Kjempefornøyd med denne, det er favoritt leppestiften min :)

Neglelakk fra ISA DORA, i en svak rosafarge med glitter. Den er min favoritt, og den passer til alt!

Top coat fra TRIND, den legger jeg over den rosa for et blankere og mere holbart resultat :) 

 

L.U.K.T.Parfymen min er fra JEAN PAUL og den lukter kjempegodt, men er ganske sterk så ikke så godt om du får på for mye ^^

Deodorant fra PALMOLIVE, jeg liker best den rosa derfra, men de hadde ikke flere igjen så da ble det denne :) 

 

Dette er det jeg har i sminkemappa mi, og det meste bruker jeg hver dag :) Hva har du i din sminkemappe? :) God påske alle sammen <3 

 - Sara Mathilde <3 

.

 

 

 

 

10 kommentarer

Abigail Buntu

26.03.2013 kl.12:01

mye fint:)

MartheMikalsen

26.03.2013 kl.12:04

du har en utrolig fin blogg ! digger den.

du har fin header og et fint design, og bra med skrift og bilder.

stå på videre !! du kommer veldig langt med denne bloggingen !

Har akkurat publisert et innlegg på bloggen min og lurte på om du kunne ta en titt innom og bare si hva du syntes om weheartit <3

Sandra

26.03.2013 kl.12:05

ÅÅ JEG DIGGER DEG

Sara Mathilde

26.03.2013 kl.12:08

Sandra : Takk :)

Sara Mathilde

26.03.2013 kl.12:09

MartheMikalsen: Takk igjen :P Jeg har kommentert noen musikktips på bloggen din :)

Sara Mathilde

26.03.2013 kl.12:09

Abigail Buntu: takk :)

Marte

26.03.2013 kl.12:55

Så fin blogg du har hvil du bli linket så har jeg linkrunde nå :)

Sara Mathilde

26.03.2013 kl.14:33

Marte: takk <3 Ja gjerne :)

anonym

29.03.2013 kl.11:06

du bruker litt mye sminke,,

Sara Mathilde

29.03.2013 kl.17:35

anonym: Bruker ikke alt det jeg viste på en gang ^^ Det er bare det jeg har i sminkemappa mi ^^:)

Skriv en ny kommentar

Sara Mathilde

Sara Mathilde

17, Tvedestrand

Hei og velkommen til bloggen min! :) Jeg er ei jente fra Tvedestrand på 16 år som elsker å ta bilder, shoppe, synge, spille gitar og henge med venner på fritiden min. Jeg går på medier og kommunikasjon vg2 på Sam Eyde vgs i Arendal. Her på bloggen finner du alt mulig rart! ENJOY :D

Kategorier

Arkiv

hits