Påskeferie....

Hei dere, sorry for at jeg ikek har blogget i det siste, men jeg har vært så slapp og rett og slett ikke tenkt på det i det hele tatt! Nå er det jo påskeferie, og det er sååååå deilig! Storkoser meg i vårsola med solbriller og det hele, og håper dere gjør det samme! Håper ikke dere bare sitter inne på pc, eller ser på tv, fordi det er ferie og fint vær! NYT DET SÅ LENGE DERE KAN!!! :D Det skal i alle fall jeg. I dag har jeg vært så glad! Jeg snakket med Anne Marita på telefonen i dag, og hun kommer på overnatting til torsdag! YAY, har savnet henne noe sykt, selv om det ikke er så lenge siden vi møttes men vi har liksom blitt avhengi av hvernadre :P Så det blir en herlig ferie! Ferien har ikek vart så lenge, men jeg har fått gjort en del ting! Mamma har malt ferdig rommet mitt, jeg har flyttet inn igjen og det har blitt så fint! Nå venter jeg bare på den sminkepulten fra IKEA og noen pynteting, så er rommet ferdig! Jenny var hos meg på lørdag, og vi var i byen, på senteret og kjøpte oss en stor pose hver med godig på europris! NAM <3 På søndag var jeg med Cornelia i byen og vi gikk en laaaaang tur i vårsola med solbriller, og det var kjempe deilig! I dag har jeg bare logget i snega og sett på Glee, og kost meg med mamma nå i kveld :) Jeg har hatt det supert frem til nå, og enda bedre blir det når Anne Marita kommer! 

Startet fredagskvelden med en god bok og en deilig skyr før jeg så på idol med mamma :) 

På lørdag bestillte vi take away kinamat fra HOUSE LAI LAI, og det var kjempegodt :) 

H.E.L.G.E.N.S.  I.N.N.K.J.Ø.P.

Denne fantastiske foundationèn fra LA ROCHE-POSAY er så dekkende, naturlig og den jevner seg veldig fint ut, og sist men ikke minst den passer hudtonen min perfekt! Min nye favoritt!

Dette er en av mine favoritt mascaraer! Den er fra LOREAL PARIS ( Volume million lashes) er veldig lett å påføre uten klumpr og den gjør vippene dine lette og fine!

Minne favoritt innen sminkeservietter! Disse er fra SIMPLE og de er så bra! De fleste servietter tørker ut i pakken etter kort tid, men disse er like fuktige og gode en mnd etter du har åpne pakken! Et must i min renserutine :) (Greit med en dobbelpakke fra europris da til en billig penge)

Hva synes du om innkjøpene ? ;) 

- Sara Mathilde <3

2 kommentarer

MartheMikalsen

26.03.2013 kl.01:10

du har en utrolig fin blogg ! digger den.

du har fin header og et fint design, og bra med skrift og bilder.

stå på videre !! du kommer veldig langt med denne bloggingen !

Har akkurat publisert et innlegg på bloggen min og lurte på om du kunne kommentere noen bra eller fine sanger på bloggen min vis du har noen :-) Takk <3

Sara Mathilde

26.03.2013 kl.11:59

MartheMikalsen: Tusen takk! Så snillt sakt! <3 Det setter jeg stor pris på :) Tar en titt innom vettu <3 :)

Skriv en ny kommentar

Sara Mathilde

Sara Mathilde

17, Tvedestrand

Hei og velkommen til bloggen min! :) Jeg er ei jente fra Tvedestrand på 16 år som elsker å ta bilder, shoppe, synge, spille gitar og henge med venner på fritiden min. Jeg går på medier og kommunikasjon vg2 på Sam Eyde vgs i Arendal. Her på bloggen finner du alt mulig rart! ENJOY :D

Kategorier

Arkiv

hits