Beklager så masse...

Hei mine kjære lesere!! Jeg er så lei meg fpr at jeg ikke har fått blogget, men jeg har hatt en del prøver å forbrede meg til, vært småsyk og slapp og så var jeg jo i Skien i helgen der jeg ble kjennt med verdens koseligste folk! Dem to jeg fikk best kontakt med var Maya og Anne Marita :) To nydelige jenter fra kristiansands området. Jeg har skypet med Anne Marita hver dag siden vi blei slittet på hjemreisen på søndag. Jeg savner henne allerede! Skal jo selvfølgelig treffe henne snart igjen så det blir supert! Og mest sannsynlig kommer Maya en tur til sommeren, så det blir nice ? Jeg blir jo veldig fort glad i folk og sånnt så savner hele gjengen allerede! Men håper på en liten reunion snart igjen med alle sammen :)

Anne Marita du er så nydelig!! <3 I Love u ;)

Ukens smil :)

Jeg kom hjem til at mamma hadde bakt nybakte bananmuffins ?

Isdate med Christina ?

Jannicke, Malin og meg ?

Ukens favoritt outfit ?

Vi har drevet å lest denne boken i to uker nå og ble ferdig med den i forgårs :) Kjempebra bok! Vi skal snart se filmen på skolen også, sp det blir bra ;)

Ukens favoritt-drikke :) Vannmelon saft fra fun ?

Naaaaaam ? Smash is!!! Vårens nye favoritt ?

Til slutt et nydelig og kult bilde fra Gulset kirke, den kirken jeg besøkte i helgen :) Så håper jeg at jeg skal få blogget mer i helgen og til uken :) Nå sitter jeg godt innpakket i dyner og nedgravd i puter og ser på Paradise Hotel :) ha en fin kveld videre folkens ?

- Sara Mathilde ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara Mathilde

Sara Mathilde

17, Tvedestrand

Hei og velkommen til bloggen min! :) Jeg er ei jente fra Tvedestrand på 16 år som elsker å ta bilder, shoppe, synge, spille gitar og henge med venner på fritiden min. Jeg går på medier og kommunikasjon vg2 på Sam Eyde vgs i Arendal. Her på bloggen finner du alt mulig rart! ENJOY :D

Kategorier

Arkiv

hits