Gårsdagen...

I går kveld var jeg på "ylvis 4" show i arendal kulturhus med mamma, det var et dritbra show! Det annbefales på det sterkeste assa, så mange morsomme innslag. Jeg og mamma var på oeopes pizza og spiste før vi dro på forestillingen klokken 19.00, og den varte til ca 20.30. Når vi kom hjem så vi litt tv og etter det sovnet jeg! Nå ligger jeg i sengen og er fortsatt syk, merker at jeg burde holdt meg hjemme i går kveld! Heg er så lei av å være syk, det er det kjedeligste som finnes, men det hjelper litt at jeg kan se på BMS hele dagen da :) Om jeg blir bedre i løpet av helgen skal jeg male resten av rommet mitt og fikse en del. Jeg gleder meg så masse til det blir ferdig, jeg tror det blir veldig fint :) Jeg gleder meg også veldig masse til jeg blir frisk igjen, det er slitsomt å være syk og man føler seg ikke akkuratt så fin! Her kommer noen bilder fra i går og et pat stk fra i dag :)

Gårsdagens sminke, outfit og dagens smil :) Håper jeg blir bedre så jeg kan blogge litt lengere innlegg og bruke kamera til bildene, istedenfor mobilbilder! Sorry for dårlige bilder! Kommer snart en videoblogg, so stay tuned :)

Har du vært dyk i det siste? :)

- Sara Mathilde <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara Mathilde

Sara Mathilde

17, Tvedestrand

Hei og velkommen til bloggen min! :) Jeg er ei jente fra Tvedestrand på 16 år som elsker å ta bilder, shoppe, synge, spille gitar og henge med venner på fritiden min. Jeg går på medier og kommunikasjon vg2 på Sam Eyde vgs i Arendal. Her på bloggen finner du alt mulig rart! ENJOY :D

Kategorier

Arkiv

hits